apr 12, 2019

Ook toe aan een opgeruimd, fris en sfeervol voorjaarshuis? Maar weet je niet waar je moet beginnen en hoe je dit het beste kan aanpakken? In de lentemaanden ga ik je door middel van het schrijven van diverse blogs uitleggen hoe je dit het beste kunt doen.

Heerlijk om je huis dan ook mini make-over te geven, met een paar aanpassingen in je interieur heb je zo een voorjaarshuis.

In mijn derde blog gaan we nog een stapje verder met de voorjaarskleur die je gekozen hebt naar aanleiding van mijn vorige blog. Laat deze kleur terugkomen in kussens, plaids, servies, posters, kleed, accessoires etc. Vergeet ook de muur niet.

 

1. Tijd voor nieuwe kussens

Kussens brengen veel sfeer en kleur in je huis en ook je tuinmeubilair fris je er mee op! Ik kan het dan ook niet laten zo nu en dan mijn kussens te vervangen door een nieuw of 2e-hands exemplaar. Mijn oude kussens probeer ik vaak nog te verkopen op Marktplaats. Zo stapelen ze zich niet op en kan ik er iemand blij mee maken.

Let bij de aanschaf van nieuwe kussens niet alleen op de kleur, maar ook op het formaat. Het is leuk om vierkanten kussens af te wisselen met een rechthoekig of zelfs een rond kussen. De woontrend van 2019 is contrast. Durf verschillende prints, kleuren en materialen te combineren. Combineer bijvoorbeeld een botanische print met felle kleuren of een strepen patroon. Ook met kleur kun je contrast creëren, denk aan zwart/wit gemixt met warm geel of koraal.

 

2. Andere accessoires

Ga jij voor nieuwe accessoires of verander je oude met een frisse kleur of print. Kijk ook eens op marktplaats of in kringloopwinkels. Daar vind je de mooiste aanwinsten en ook nog eens duurzaam. Denk bijvoorbeeld aan een leuk houten krukje, verf alleen de poten in een frisse kleur en zet er een plant op. Klaar is je zelfgemaakte plantentafel.

Maak je interieur persoonlijk met mooie vakantiefoto’s of je eigen slogan. Laat ze afdrukken als IXXI en jij hebt echt iets waar je vrolijk van wordt aan de muur.

Als jij het leuk vindt om accessoires per seizoen af te wisselen, berg deze dan elk seizoen goed op.

3. Frisse bloemen

Haal een mooie bos bloemen in huis. Bijvoorbeeld een wild boeket met veel kleurige bloemen en weinig groen brengt echt de lente in huis. Één mooie bloeiende tak in een vaas is ook sfeervol. Er is geen makkelijkere en goedkopere manier. De bloemen passen zich ook nog eens aan het seizoen aan. In de lente heb je felle en opvallende kleuren. 

Liever persoonlijk advies? Ik kom graag bij je langs, vul onderstaand contactformulier in voor meer info.

LENTE-AANBIEDING

1 uur advies aan huis en mijn frisse ideeën voor jouw huis uitgewerkt, nu voor € 99,-*

*Exclusief eventuele reiskosten

 

15 + 13 =