apr 24, 2019

Mijn eerste kennismaking met Fairf was in één van de Hutspot winkels. Wat me aantrok was dat Fairf verf is zonder rommel en verantwoord. Ik nam meteen wat kleurstalen mee voor thuis. Ging me verder verdiepen in het merk, zo kwam ik erachter dat Fairf ontstaan is vanuit een sociale ondernemersdroom om kansarme en kansrijke mensen in binnen- en buitenland een kleurrijke toekomst te bieden. Ze leveren tools en verf, op basis van biobased grondstoffen zonder op de kwaliteit in te leveren.

Samenwerking Fairf

Supermooi merk, daar wil ik wat mee doen! Mijn visie met Studio K2K is zorgen voor een meer duurzaam en verantwoord interieur bij mensen thuis. Fairf past dus perfect bij mijn visie.

Ik neem contact op met “kleurbaas” Laurens van Dort en vertel over mijn bedrijf en hoe enthousiast ik ben over zijn Fairf. Bedenk een leuk project om Fairf te promoten in mijn blog. Het lijkt me leuk om mijn nu wat saaie witte slaapkamer compleet van stijl te veranderen. Daarbij wil ik graag gebruik maken van Fairf. Hij ziet een samenwerking zitten.

Verf bestellen

Op fairf.nl bestel ik eerst kleur samples om te kijken welke kleur het beste past bij mijn ruimte. Daarna bestel 2 liter Fairf in de kleur “JAMES” en de benodigde verfmaterialen. Superhandig dat je dan alles gelijk in huis hebt.

Ik kan niet wachten tot ik aan de slag kan, dat hoeft gelukkig ook niet, want diezelfde dag wordt mijn pakket nog bezorgd per fietskoerier. Hoe leuk is dat! Ik word daar helemaal blij van. Zeker met de meegeleverde verfmaterialen kan ik direct aan slag, alles zit erbij.

Links 2 foto’s van voor de make-over, maar dat is eigenlijk wel duidelijk. De verf rolt makkelijk uit en dekt goed. Ondanks de donkere kleur is het na 1 verfbeurt al dekkend. Vanwege mijn perfectionisme verf ik hem toch een 2e keer. Daarna is het resultaat echt super strak. De kleur is precies wat het kleursample aangaf.

 

Behangen en leren handgrepen maken

De volgende dag ben ik nog steeds blij met het resultaat en kan ik aan de slag met het behang. De meubels blijven zoals ze zijn maar om deze toch wat stoerder te maken ga ik voor leren handgrepen. Bij de kringloopwinkel haal ik 2 leren riemen en maak zelf de handgrepen. Dit is een goedkope en duurzame oplossing, geeft meteen een goed gevoel.

Styling

De slaapkamer ziet er al echt anders uit, leuk om af en toe op een eenvoudige manier je huis te restylen. Om naast de gebruikte koele kleuren de slaapkamer wat meer warmte mee te geven ga ik voor de kleur goudgeel in de accessoires. Ik ga eerst kijken wat ik nog in huis heb, daarna ga ik op Marktplaats op zoek naar een bamboe lamp en goudgeel plaid voor op bed. Het dekbedovertrek “Graphite” van Damai, is gemaakt van bio-satijn en duurzaam geproduceerd. Zie hier het eindresultaat!

Ben jij nu ook zo enthousiast geworden over de verf van Fairf? Hoe gaaf is het als je dan in je directe leefomgeving een steentje bij kan dragen, hoe klein het ook is. De verfproducten van Fairf zijn verkrijgbaar op hun overzichtelijke webshop fairf.nl. Ook kun je ze via Studio K2K bestellen.

Liever persoonlijk advies? Ik kom graag bij je langs, vul onderstaand contactformulier in voor meer info.

LENTE-AANBIEDING

1 uur advies aan huis en mijn frisse ideeën voor jouw huis uitgewerkt, nu voor € 99,-*

*Exclusief eventuele reiskosten

8 + 4 =