mrt 29, 2019

Ook toe aan een opgeruimd, fris en sfeervol voorjaarshuis? Maar weet je niet waar je moet beginnen en hoe je dit het beste kan aanpakken? In de lentemaanden ga ik je door middel van het schrijven van diverse blogs uitleggen hoe je dit het beste kunt doen.

Mijn tweede blog gaat over kleur in huis! De zon begint weer meer te schijnen, vogeltjes fluiten. Heerlijk dat lente gevoel. Haal het voorjaar ook in huis, ga voor een frisse, lichte kleur in je huis! Lichte kleuren geven een vrolijk, fris lente gevoel.

De kleuren van 2019

Er zijn diverse mooie lente kleuren aanwezig, met de mooiste namen, zoals ‘SpicedHoney’, ‘Sun Kissed’ en ‘Quiet Clearing’. Maar voor welke kleur ga jij?

Spiced Honey

De kleur “Spiced Honey” is door Flexa uitgeroepen als de kleur van 2019. Deze warme goudgele kleur is perfect om de lente in huis te halen. Ga je voor rust, combineer deze kleur dan met andere aardse tinten als “Lively Kraft” of “Sun Kissed” van Flexa.

Durf je wat meer kun je “Spiced Honey” ook combineren met “Pink Nudity”, “Joyful Ruby” of “Royal Blue”.

Living Coral

Pantone roept ook elk jaar een trendkleur uit, dit jaar is dat “Living Coral”. Een opvallende, vrolijke lentekleur. Ook goed te combineren met “spiced Honey”, zwart of vergrijsd groen.

Altijd groen

De kleur groen is nog steeds een trendkleur. Histor heeft de kleur ”Quiet Clearing” uitgeroepen tot de trendkleur van dit jaar. Dit is een donkere kleur groen, maar in combinatie met planten en een tropisch behang creëer je een echte urban jungle thuis.

Houd je het liever wat lichter combineer deze kleur met “Peach Pudding”, “Cool Concrete” of “Candle Smoke” van Histor.

Begin met je muur

Een saaie muur schreeuwt om een kleurtje, schuif je meubels aan de kant en ga voor jouw favoriete voorjaarskleur. Je bent er even een middag mee bezig, maar dan heb je ook een groot resultaat.

Kun je geen kleur kiezen voor op de muur?Denk ook eens aan behang! Al behang je maar een kleine wand, je zult zien dat het je huis echt aankleedt en sfeer geeft. Als je echt durft ga je voor een opvallend behang, heb je ook nog eens een echte eyecatcher in huis.

Liever persoonlijk advies? Ik kom graag bij je langs, vul onderstaand contactformulier in voor meer info.

LENTE-AANBIEDING

1 uur advies aan huis en mijn frisse ideeën voor jouw huis uitgewerkt, nu voor € 99,-*

*Exclusief eventuele reiskosten

2 + 9 =