over studio K2K

 

Leef je droom, met zorg voor de toekomst

Prachtige, sfeervolle, Scandinavische interieurs. Daar loop ik warm voor. Mooie dingen creëren en zorgen voor een echt thuisgevoel. En kunnen we daar ook nog een duurzame twist aan geven, dan is mijn missie meer dan geslaagd.

Wie ben ik?
Ik ben Kim van Spaandonk en woon samen met mijn dochter Fem in Drunen. Mijn creatieve talent krijgt volop kans tijdens mijn studie op het Sint Lucas in Boxtel. Ik start mijn carrière als manager op de grafische afdeling van Avec, waar ik heel wat items heb mogen vormgeven. Maar mijn ondernemersgeest wint het. In de voetsporen van mijn vader, die samen met mij de naam K2K bedacht, kies ik in 2019 voor een bestaan als zelfstandige.

Een bewuste keuze. Omdat ik zo invulling kan geven aan mijn passie: een thuis realiseren voor anderen. Met comfort, harmonie en warmte, zodat je de drukte van alledag achter je kan laten.

Interieuradvies Waalwijk
Kleuradvies Drunen

 

 Scandinavisch design!

Mijn inspiratiebron is Zweden. De combinatie van een betoverende natuur met het Zweedse design inspireert me. De lucht, het licht, de ruimte en de rust. Het komt allemaal terug in mijn veelal moderne ontwerpen. Daarbij is Zweden een voorloper als het om duurzaamheid gaat. Die inzichten en visies integreer ik graag in mijn werk.

Ik werk graag samen met partijen die dezelfde filosofie hebben. Recyclede materialen, meubels of accessoires doen namelijk niets af aan kwaliteit en uitstraling. Sterker nog, het voegt iets toe.

 

Benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak!