Interieurproject vergaderboerderij Drunen

Zakelijk interieuradvies Drunen

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het re-stylen van jouw bedrijfspand? Dit ondernemende gezin was op zoek naar een zakelijk interieuradvies voor hun gerenoveerde bedrijfspand. De vergaderboerderij bevind zich tussen de koeien op een prachtig natuurlijke locatie in Drunen. Via internet zijn ze bij Studio K2K terecht gekomen. Na een persoonlijk intake gesprek mocht ik aan de slag voor deze super gave industriele vergaderschuur!

Als eerste start ik als interieurstylist met een moodboard en een aantal indelingsplattegronden op schaal voor de verschillende ruimtes van hun bedrijfspand in Drunen. Als het moodboard in de smaak valt en ze de ideale indelingsplattegrond uitgekozen hebben ga ik het zakelijke interieuradvies verder uitwerken. Bij het maken van een interieurplan ga ik een stap verder als de opdrachtgever zelf zou bedenken. Hierbij houd ik rekening met de wensen en stijl van de opdrachtgever.

 

Zakelijk interieuradvies Drunen
indelingsplattegrond kantoor Drunen
zakelijk interieuradvies - industriële woonstijl

 

Zakelijk kleuradvies vergaderruimtes

Al jaren lang werd er op deze locatie een boerderij gerund door de familie De Rooij, sinds 2021 hebben ze de grote schuur gerenoveerd en omgebouwd tot vergaderlocatie. Het doel van de familie is een sfeervolle inspirerende plek om te vergaderen in de natuur te creëren. Ook mogen de ruimtes rust uitstralen zodat de gasten niet worden afgeleid. Als basiskleur voor op nagenoeg alle wanden heb ik gekozen voor de warm beige kleur in het kleuradvies. Om de vergaderruimtes meer sfeer mee te geven heb ik deze kleur gecombineerd met een natuurlijke groene kleur en als accentkleur een zonnige goudgele kleur. Deze kleuren geven naast sfeer ook veel warmte aan de ruimte. Op de wanden heb ik enkele cirkels laten schilderen om de rechte vromen te onderbreken. In de hal is een lambrisering aangebracht in dezelfde kleur groen als in de vergaderruimtes zodat het één geheel wordt.

 

Kleuradvies kantoor Drunen
Kleuradvies bedrijfsruimte Drunen

Meubeladvies industrieel bedrijfspand Drunen

De schuur is gerenoveerd en aan de buitenzijde bekleed met zwart houten panelen. Binnen is in de basis gebruik gemaakt van stalen elementen in combinatie met houten balken. Dit is goed zichtbaar in de grote hoge vergaderruimte met vide. De industriële uitstraling heb ik doorgevoerd in de meubels, in het meubeladvies heb ik gekozen voor grote houten eettafels met stalen poten. Deze tafel zijn flexibel inzetbaar en je krijgt een huiselijke industriële sfeer. Het zwarte staal komt ook terug in de pootjes van de stoelen en de grote stalen schuifdeur tussen de hal en de vergaderruimte. De stoelen zijn bekleed met cognac kleurige stof, zowel de kleur als het materiaal geven de ruimte warmte en zorgen voor een goede akoestiek. Het hout heb ik terug laten komen in een grote vakkenkast, deze maatkast met groene achtergrond zorgt voor sfeer en warmte.  

 

Keukenadvies kantoorpand Drunen

Keukenadvies vergaderlocatie

In de grote vergaderruimte vind je ook een grote open keuken met kookeiland. Hier is gekozen om het zwart hout terug te laten komen, dit geeft een stoere industriële uitstraling aan de ruimte. De cognac kleur komt hier terug in de bekleding van de barkrukken. In mijn interieuradvies heb ik ook in-between gordijnen geadviseerd, deze zorgen voor meer sfeer en zijn tevens goed voor de akoestiek in de grote hoge ruimte.

 

Zakelijk interieuradvies Drunen
Zakelijk interieur Drunen

Interieurstyling Drunen

Mijn doel was een sfeervolle persoonlijke vergaderruimte te creëren waar de gasten zich echt thuis voelt en geïnspireerd raken in deze geweldige omgeving. De opdrachtgever is ontzettend blij met het zakleijke interieurontwerp van Studio K2K en het resultaat. 

Jouw zakelijk interieuradvies

Wil je ook graag meer sfeer op kantoors? Ik help je graag, neem gerust contact op voor meer info of een vrijblijvend gesprek. Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

 

 

Kom in contact