Interieurstyling Drunen

Interieuradvies vrijstaande woning

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het re-stylen van jouw woning? Dit jonge gezin uit Drunen was op zoek naar een interieurstylist die ze kon helpen bij het creëren van sfeer en warmte in hun bestaande woning. Via via kwamen ze bij Studio K2K terecht. Na een persoonlijk intake gesprek bij dit jonge gezin gingen ze akkoord met de offerte. Ik mocht aan de slag voor dit gezellige gezin, super leuk!

Als eerste start ik als interieurstylist met een moodboard en een aantal indelingsplattegronden op schaal voor de woonkamer en speelkamer van hun vrijstaande woning in Drunen. Als het moodboard in de smaak valt en ze de ideale indelingsplattegrond uitgekozen hebben ga ik het persoonlijke interieuradvies verder uitwerken. Bij het maken van een interieurplan ga ik een stap verder als de opdrachtgever zelf zou bedenken. Hierbij houd ik rekening met de wensen en stijl van de opdrachtgever.

 

interieurstylist Drunen
indelingsplattegrond woning Drunen

Duurzaam interieur Drunen

Dit gezin was specifiek op zoek naar meer sfeer en warmte in hun bestaande woning.

Hun wensen waren het behouden van licht, rust in huis en het toepassen van natuurlijke elementen en kleuren. Daarnaast wilden ze zoveel mogelijk bestaande meubels meenemen – lekker duurzaam! 

 

interieurstyling Drunen - industriële woonstijl

 

Persoonlijk kleuradvies woonkamer

Als basiskleur voor op nagenoeg alle wanden heb ik gekozen voor de warm beige kleur “Mushroom” in het kleuradvies. Mushroom is één van mijn favoriete kleuren uit de basics kleurenwaaier van het duurzame verfmerk ECO LAB van De Vestingh. In de woonkamer heb ik deze kleur gecombineerd met een zonnige goudgele kleur achter de tv. Deze kleur geeft veel warmte aan de ruimte. Samen met de bestaande donkergroene bank en de vele planten ontstaat er een sfeervol geheel. Bij de eethoek heb ik gekozen voor een sfeervol fotobehang met bomen. Studio K2K kan diverse soorten behang leveren via Decokay in Drunen.

 

Kleuradvies Drunen
Kleuradvies woonkamer Drunen

Industriële woning Drunen

De grote eettafel, eetkamerstoelen, plafondlamp, de grote groene hoekbank en salontafel komen terug in het nieuwe plan. Deze industriële meubels zorgen voor een stoere uitstraling, in combinatie met veel planten en subtiele woonaccessoires wordt het een warm geheel. De bestaande wandkast mag vervangen voor een praktisch groter exemplaar. Hiervoor maak ik een 3D ontwerp, geeft direct een goed beeld van het idee. De combinatie van dichte en open vakken ontstaat er een praktische kast waarin ze ook persoonlijke accessoires in kwijt kunnen. 

 

3D ontwerp maatkast

Half afgescheiden kinderhoek

Een andere wens van dit gezin was een kinderhoek die niet direct in het zicht valt maar waarbij de kinderen wel contact behouden met de woonkamer. Studio k2K heeft bedacht om deze speelhoek af te schermen met een stoere lattenwand op maat. Ik heb gekozen voor robuuste latten in het zwart met behoud van de houtstructuur om de industriële stijl door te voeren. De lattenwand maakt de grote ruimte knusser, het speelgoed is uit het zicht maar je behoud wel het licht in de eethoek. Kortom een sfeervolle speelruimte voor de 2 kleine boeven.

 

interieurstyling Drunen - industriële woonstijl
Sfeervolle kinderhoek Drunen

Interieurstyling Drunen

Mijn doel is een sfeervolle persoonlijke woning creëren waar de opdrachtgever zich echt thuis voelt en met veel plezier zal wonen. Een half jaar later is de verbouwing geregeld en het interieuradvies gerealiseerd. Ze zijn ontzettend blij met het interieurontwerp van Studio K2K en het resultaat. 

 

Jouw persoonlijk interieuradvies

Wil je ook graag persoonlijk interieuradvies? Ik help je graag, neem gerust contact op voor meer info of een vrijblijvend gesprek. Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

 

 

Kom in contact