Interieuradvies Drunen

Interieuradvies Tiny House Drunen

Ben jij op zoek naar de ideale indeling voor jouw woning? Dit gezellige gezin uit Drunen had een tuinhuis dat ze graag wilde ombouwen tot sfeervol Tiny House om te verhuren als B&B. Hoe gaaf is dat om daarmee als interieurontwerpster aan de slag te mogen. Na een persoonlijk intake gesprek bij ze thuis wist ik hun wensen en kon ik starten met de plattegrond op schaal. Omdat het aantal vierkante meters beperkt is bij dit interieurproject wil ik gaan voor een praktische indeling.

Klein wonen

Het tuinhuis bestaat uit 2 verdiepingen, beneden ruimte voor een keuken, zithoek met tv, eethoek, palletkachel en de trap naar boven. Op de 1e etage komt een slaapkamer met 2-persoonsbed en een luxe badkamer. Ga je klein wonen is het extra belangrijk om de ruimte zo functioneel mogelijk in te delen, alle functies in een beperkte ruimte is een echte uitdaging.

 

Moodboard interieuradvies Drunen

Interieurstyling Drunen

Naast een aantal ideale indelingsplattegronden maak ik als interieurstylist een moodboard om de sfeer te bepalen voor hun Tiny House in Drunen. Als het moodboard in de smaak valt en ze de ideale indelingsplattegrond uitgekozen hebben ga ik het persoonlijke interieuradvies verder uitwerken. Bij het maken van een interieurplan ga ik een stap verder als de opdrachtgever zelf zou bedenken. Hierbij houd ik rekening met de wensen en stijl van de opdrachtgever.

 

interieuradvies tiny house Drunen

Tiny B&B Drunen

Op de begane grond komt een zithoek, keuken, eethoek en trap. De beperkte ruimte in deze Tiny B&B zorgt voor een creatieve indeling. Midden in de ruimte komt een grote 3-persoons bank in een terra oranje kleur. Deze brengt kleur, sfeer en warmte aan de ruimte. De compleet ingerichte keuken komt gedeeltelijk onder de trap waardoor je ruimte bespaard. Een oven, inductiekookplaat en zelfs een sjiek koffiezetapparaat zorgen voor alle  luxe. De ruime eettafel met 4 stoelen plaats ik achter de bank zodat er aan beide zijde genoeg doorloop is.

 

Duurzaam interieur

Om het Tiny House op een duurzame verantwoorde manier te verwarmen is er gekozen voor een pallet kachel. Links achterin de hoek is daar ruimte voor gemaakt, zo is de sfeervolle haard goed zichtbaar vanuit de zithoek en de subtiele haardpijp kan via de wand naar boven.

 

interieurstyling Drunen tiny house
Keuken tiny house Drunen

Klein wonen met luxe badkamer

Kom je op de 1e etage vind je een praktische maar luxe badkamer met een ruime inloopdouche, toilet, wastafel, opbergruimte en bankje. In de badkamer heb ik gekozen voor wit in combinatie met een natuurlijke kleur tegels zodat de ruimte licht en ruimtelijk blijft. De zwart stalen elementen zorgen voor een industriële look. De slaapkamer is voorzien van een ruim 2-persoonsbed midden in de ruimte zodat je aan beide kanten goed kan instappen. Het grote raam met uitzicht op de weilanden zorgt voor een lichte ruimte en een sfeervol verblijf in deze gave Tiny B&B in Drunen.

 

interieuradvies tiny house Drunen

Interieurstyling Drunen

Mijn doel is om deze Tiny B&B in Drunen op een sfeervolle en praktische manier in te richten, passend bij het interieur in hun eigen woonhuis. Een jaar later is de verbouwing geregeld en het interieurplan gerealiseerd. Ze zijn ontzettend blij met het interieuradvies van Studio K2K en het resultaat. 

 

Jouw persoonlijk interieuradvies

Wil je ook graag persoonlijk interieuradvies? Ik help je graag, neem gerust contact op voor meer info of een vrijblijvend gesprek. Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

 

 

Kom in contact