Interieurontwerp Heusden

Kantoorpand

Wat een gaaf project ik mag een interieurontwerp en lichtplan maken voor een authentiek pand in Heusden! Eerst wordt er flink verbouwd voordat het inrichten van het kantoorpand in Heusden kan beginnen.

 

Interieurontwerp Heusden

De wens van de klant is om een huiselijke sfeer te creëren in haar mooie pand in Heusden. Daarom heb ik gekozen voor warme materialen en kleuren. Bij een oud pand hoort natuurlijk een houten vloer. Ik heb gekozen voor een licht eiken PVC visgraatvloer. Deze PVC vloer ziet eruit als echt hout maar is slijtvast en onderhoudsvriendelijk, wel zo fijn in een kantoorpand.

 

Kleuradvies

Verder heb ik geverfde lambrisering toegepast, een authentiek element in een modern jasje. Qua kleuren heb ik gekozen voor oud roze, een warme kleur helemaal van nu. Daarnaast een lichte grijstint. Om de hoogte van de ruimtes te benadrukken heb ik de kleur op de muren niet helemaal tot boven door laten lopen.

 

Meubeladvies

Naast de bestaande bureaus heb ik gekozen voor de design bureaustoel van Zuiver. Slank en sfeervol. Om de vergadertafel staan velvet stoelen in verschillende kleuren. Samen met het opvallende bomenbehang van Cole & Son maken deze de ruimte sfeervol. In de wachtruimte heb een subtiel velvet bank geplaatst in een donkergroene kleur. Deze kleur komt ook terug in de accessoires en past goed bij de oudroze kleur.

 

Stylingadvies

Naast het meubeladvies heeft de klant mij ook gevraagd de styling te regelen. Super leuk om voor dit pand op pad te gaan. Om de kantoorruimtes een hippe sjieke uitstraling te geven heb ik goudkleurige elementen toegevoegd, zowel in enkele plantenpotten als in accessoires. Verder heb ik voor het contrast zwart toegepast, ik heb bijvoorbeeld gekozen voor het donkere schilderij met boeket. In de andere ruimte een zwart houten bank waarop planten staan. De bloemen uit het schilderij komen daar komen ook weer terug in het ronde vloerkleed.

 

Planten

 Voor de huislijke sfeer heb ik ook gekozen voor veel groen in de kantoorruimtes. Geeft sfeer en het is schijnbaar ook nog eens hartstikke gezond! Planten hebben namelijk een reinigend effect op de lucht in de ruimte en geven daarnaast zuurstof af.

 

Lichtplan

Een professioneel lichtplan voor op kantoor is onmisbaar. Uitgekiende kantoorverlichting draagt bij aan het welzijn van de werknemer. Hiervoor werk ik nauw samen met een specialist in verlichting. Samen hebben we een lichtplan gemaakt en de armaturen uitgezocht.

Kortom een geslaagd interieurontwerp en fijne plek om te werken in het centrum van Heusden. Foto’s volgen snel…