Interieurontwerp Teteringen

Woonkamer | keuken nieuwbouwhuis

In Teteringen, een nieuwbouwwijk die tegen Breda is aangebouwd staat de nieuwe woning van Justine en Joep. Een jong stel uit Breda heeft een nieuwbouwhuis weten te bemachtigen. Hoe gaaf is het dat ik ze mag helpen met interieuradvies en een 3D visualisatie voor de woonkamer en keuken.

Woonkamer inrichten 3D Teteringen | Breda

Na een intake gesprek in hun oude woning in Breda heb ik een goede indruk gekregen van hun wensen. Ze willen graag een kleurrijk interieur met stoeren elementen, hun verzameling schilderijen mag in het interieurontwerp ook een plek krijgen. Als eerste ben ik begonnen met het maken van een moodboard. Daarna ben ik de ideale indeling gaan intekenen en begonnen met de woonkamer in te richten in 3D. Als basis van de ruimte hebben ze gekozen voor een eikenhouten visgraat vloer. Om de ruimtes van elkaar te kunnen scheiden plaats ik 2 zwart stalen schuifdeuren tussen de keuken en woonkamer.

Kleur en stijladvies

Ik heb in dit interieurontwerp gekozen voor de kleur wit en een rustige fris groene kleur voor in de woonkamer. De kleuren moeten goed passen bij hun bestaande petrol bank. Daarnaast heb ik in de woonkamer gekozen voor de accentkleur okergeel voor de accessoires. In het interieuradvies voor de keuken heb ik gekozen voor groen met oudroze/rood.

 

Woonkamer Teteringen interieurontwerp interieuradvies breda styling nieuwbouw
Woonkamer Teteringen interieurontwerp interieuradvies breda styling nieuwbouw droogbloemen

 

Meubeladvies

Het zoeken naar de juiste meubels kost ook altijd wel wat tijd. Ik heb gekozen voor een grote stalen kast voor het opbergen van al hun spullen en boeken, zowel zichtbaar als achter deuren. Uiteindelijk hebben ze gekozen voor een zelf samen te stellen kast van Tylko.

 

Stylingadvies

Ook ben ik een fan van groen in huis en heb ook een aantal grote planten geplaatst in het interieurontwerp. Deze zorgen voor rust en een schone lucht.

Justine en Joep zijn erg blij met hun persoonlijke interieuradvies en hebben veel woonplezier in hun nieuwbouwwoning in Teteringen / Breda.

 

Keuken Teteringen interieurontwerp interieuradvies breda styling behang
Keuken Breda interieurontwerp interieuradvies keukeneiland styling nieuwbouw
moodboards Breda styling interieuradvies interieurontwerp