Interieurontwerp Heeswijk-Dinther

Kleurrijke woning

De kleurrijke woning van Merel en Martijn uit Heeswijk-Dinther is een echt familiehuis met hun dochter Sophie en 2e op komst. Ze vroegen mij om een interieurontwerp inclusief kleuradvies te maken voor de gehele woning. Naast een grote woonkamer en woonkeuken hebben ze een aparte ruimte voor de kinderen om te spelen. Ook voor de slaapkamer mocht ik meedenken en interieuradvies geven.

 

Duurzaam inrichten

Bij een nieuwe woning komt veel kijken. Welke meubels gaan mee, waar zet je deze neer en dan wil je eigenlijk ook een andere styling. Bij dit interieur project ben ik begonnen met het bepalen van de stijl die ze graag wilde neerzetten aan de hand van een moodboard. Een duurzame keuze is om je bestaande meubels zoveel mogelijk mee te nemen en toe te passen in je nieuwe woning. Ook nog eens goed voor de portemonnee! Om de meest functionele indeling te bepalen heb ik een indelingsplattegrond op schaal gemaakt met daarin alle bestaande meubels aangevuld met nieuwe meubels.

 

Interieurontwerp Heeswijk-Dinther

Qua stijl heb ik gekozen in mijn interieurontwerp voor een kleurrijke stijl maar ook rust. De verschillende kleuren die door de gehele woning toegepast zijn passen allemaal bij elkaar. Als basiskleuren heb ik gekozen voor lichtgroen, donkergroen, knalgeel en donkerblauw. Deze kleuren komen zowel terug op de wanden, het behang als in de accessoires.

 

Kleuradvies begane grond

De begane grond bestaat uit een zitkamer, ruime keuken met eetruimte, speelkamer en afgesloten kantoor. Deze ruimtes lopen allemaal in elkaar over, overal komt kleur terug om een eenheid te creëren.

 

Woonkeuken

De ruime woonkeuken vroeg om een eye catcher, een sfeervolle kast maar ook praktisch. Het is een op maat gemaakte vitrinekast geworden in donkerblauw met zowel lades als afgesloten deuren. Om de ruimte wat meer kleur te geven is gekozen voor een lichtgroene lambrisering en groene tegels achter het fornuis.

 

Woonkamer

Merel en Martijn zijn gek van de kleur geel, in hun oude woning hadden ze gele gordijnen en ook in dit huis wilde ze graag geel terug laten komen. Ik heb ervoor gekozen om dit op een speelse manier toe te passen in de woonkamer. Dezelfde kleur komt ook terug in de speelkamer en de kinderkamer.

 

Slaapkamer

Allereerst heb ik de indeling van de slaapkamer wat aangepast omdat de inloopkast vrij krap was ten opzichte van de grote ruimte. Ook wilde het stel iets gaafs voor de achterwand van hun bed, mijn voorstel was dit grafische patroon van latten. Ze vonden dit een goed idee en stonden ervoor open om zelf te gaan puzzelen. Het resultaat is dan ook echt heel mooi geworden. In de slaapkamer heb ik gekozen voor de kleuren donkergroen en donkerblauw om de grote ruimte knus te maken.

 

Ook zo benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op.