Interieuradvies Drunen

Interieuradvies vrijstaande woning

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van jouw nieuwe woning? Deze opdrachtgever was op zoek naar een interieurontwerp in Scandinavische stijl. Dan zijn ze bij Studio K2K aan het goede adres! En dan ook nog om de hoek in Drunen, super leuk.

Na een kennismakingsgesprek bij dit gezellige gezin uit Drunen start ik met een moodboard en indelingsplattegronden op schaal voor de woonkamer en keuken van hun nieuwe vrijstaande woning in Drunen. Als het moodboard in de smaak valt en ze de ideale indelingsplattegrond uitgekozen hebben ga ik het persoonlijke interieuradvies verder uitwerken. Bij het maken van een interieurplan ga ik een stap verder als de opdrachtgever zelf zou bedenken. Hierbij houd ik rekening met de wensen en stijl van de opdrachtgever.

 

interieuradvies vrijstaande woning Drunen
interieuradvies Drunen

Scandinavisch design

Deze opdrachtgever was specifiek op zoek naar een interieurontwerp in Scandinavische stijl. Hun wensen waren een licht, rustig ontwerp met natuurlijke elementen. Daarnaast wilde ze duurzame meubels en materialen toepassen in hun nieuwe interieurplan. 

 

Interieuradvies vrijstaande woning

 

Kleuradvies woning Drunen

Als kleur voor op de wand heb ik gekozen voor de subtiele grijsgroene kleur in het kleuradvies. In combinatie met een donkerblauw grafisch behang van Esta Home. Studio K2K kan diverse soorten behang leveren via Decokay in Drunen. De andere wanden en het plafond zijn nagenoeg wit om een lichte basis te houden. De houtlook PVC vloer brengt veel warmte aan de ruimte. Deze grijsgroene kleur heb ik zowel in de woonkamer als de keuken toegepast zodat er één geheel ontstaat. Naast de subtiele kleuren heb ik geel toegepast als accentkleur in de interieurstyling.

 

Kleuradvies Drunen
Kleuradvies woonkamer Drunen

3D visualisatie vrijstaande woning Drunen

Om de opdrachtgever een goed beeld te geven van hun nieuwe woning heb ik van de woonkamer en keuken een 3D visualisatie gemaakt.  Zeker ook omdat ze gaan verbouwen op de begane grond. De 3D visualisatie geeft een goed beeld van hoe de ruimte ingedeeld kan worden, hoe de kleuren en de sfeer in de woning overkomen. Ze hebben mijn plan grotendeels uitgevoerd, zelfs die ene gele stoel rond de eettafel.

 

Kleuradvies woonkamer Drunen
3D visualisatie woonkamer Drunen

Resultaat van deze frisse gezinswoning in Scandinavische stijl

Mijn doel is een sfeervolle persoonlijke woning creëren waar de opdrachtgever zich echt thuis voelt en met veel plezier zal wonen. Een half jaar later is de verbouwing geregeld en het interieurontwerp gerealiseerd. Ze zijn ontzettend blij met het interieuradvies van Studio K2K en het resultaat. 

 

Jouw persoonlijk interieuradvies

Wil je ook graag persoonlijk interieuradvies? Ik help je graag, neem gerust contact op voor meer info of een vrijblijvend gesprek.

 

 

Kom in contact