Interieuradvies Den Bosch

Interieurontwerp woonkamer en speelkamer

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van jouw droomhuis? Deze opdrachtgever was op zoek naar een interieurontwerp in Scandinavische stijl. Ze zaten aan het goede adres bij Studio K2K! En Drunen ligt om de hoek bij Den Bosch.

Na een kennismakingsgesprek bij dit jonge gezin in Den Bosch start ik met een moodboard en indelingsplattegronden op schaal voor de begane grond. Als het moodboard in de smaak valt en ze de ideale indelingsplattegrond uitgekozen hebben ga ik het interieuradvies verder uitwerken. Bij het maken van een persoonlijk interieurplan ga ik een stap verder als de opdrachtgever zelf zou bedenken. Hierbij houd ik rekening met de wensen en stijl van de opdrachtgever.

 

interieuradvies Den Bosch
interieuradvies Den Bosch

Scandinavisch design

Deze opdrachtgever was specifiek op zoek naar een interieurontwerp in Scandinavische stijl. Hun wensen waren een licht, rustig ontwerp met natuurlijke elementen. Daarnaast wilde ze veel meubels hergebruiken in hun nieuwe interieurplan. De sfeervolle eikenhouten vloer is opnieuw geschuurd en behandeld, de vloer is de basis van je woning.

 

Kleuradvies Drunen kleuradvies Den Bosch

 

Kleuradvies woning Den Bosch

In het kleuradvies heb ik gekozen voor de natuurlijke beige kleur en een subtiele vergrijsde groen. Daarnaast is alles RAL 9016 om een lichte basis te houden. De vloer brengt veel warmte aan de ruimte. Deze kleuren heb ik zowel in de keuken, woonkamer als speelkamer toegepast zodat er één geheel ontstaat.

 

Kleuradvies Den Bosch
Kleuradvies woonkamer den bosch

Behang in de speelkamer

De extra ruimte aan de achterzijde van de woning afgeschermd met sfeervolle ensuitedeuren is voor de kleinste bewoners. In deze ruimte komt veel licht binnen door de toegepaste lichtkoepel. Ik kies ervoor om de grijsgroene kleur uit de woonkamer door te trekken naar de speelkamer. De lambrisering geeft een speels effect. Aan de andere kant komt een subtiel behang met grafische print van Esta. Om de opdrachtgever zoveel mogelijk te ontzorgen bied Studio K2K ook behangservice aan, ik mag aan de slag in Den Bosch. Zo blijf ik ook persoonlijk bij dit project betrokken.

 

Kleuradvies speelkamer Den Bosch
Kleuradvies speelkamer Drunen

Resultaat van deze frisse gezinswoning in Scandinavische stijl

Mijn doel is een sfeervolle persoonlijke woning creëren waar de opdrachtgever zich echt thuis voelt en met veel plezier zal wonen. Een half jaar later is het interieurontwerp gerealiseerd en ga ik langs om foto’s te maken. Ze zijn ontzettend blij met mijn interieuradvies en het resultaat. 

 

Jouw persoonlijk interieuradvies

Wil je ook graag persoonlijk interieuradvies? Ik help je graag, neem gerust contact op voor meer info of een vrijblijvend gesprek.

 

 

Kom in contact