Interieuradvies Drunen

Ideale indeling wookamer

Welke kleur verf? Wat is de ideale indeling van mijn woonkamer? Waar plaats je welke verlichting? Dit zijn een aantal interieur vragen waarbij Kelly en Maurice wel wat hulp kunnen gebruiken. Na een leuk intakegesprek bij dit gezellige gezin uit Drunen, ga ik graag voor ze aan de slag. 

 

Interieuradvies Drunen

Kelly en Maurice houden van veel licht, de natuur en grappige accenten. Het resultaat van hun woonkamer en keuken past dan ook echt in de  Scandinavisch stijl. Veel hout, lichte kleuren, groen en luchtige meubels. Op de wand zit een warme kleur groen, hierbij heb ik bewust gekozen om de bovenrand wit te houden zodat de woonkamer hoger lijkt. De bank en de kast gaan mee, door de open vakken in de kast komt de groene kleur weer terug.

 

Interieuradvies Drunen woonkamer zitkamer interieurontwerp
Interieuradvies Drunen vakkenkast klok zandloper styling

 

Inrichten woonkamer

Bij het verbouwen van een woning komt veel kijken. Welke meubels heb ik, waar zet je deze neer en welke kleuren komen op de muur. Bij dit interieur project heb ik naast een aantal bestaande meubels en accessoires een aantal nieuwe items geadviseerd. 

De grote eettafel is gebleven en daarbij heb ik 6 comfortabele stoelen gezocht. In combinatie met het fotobehang en de sfeervolle lampen van Calex is de eethoek een echte eye-catcher geworden in het midden van de woonkamer.

 

Interieuradvies Drunen woonkamer keuken interieurontwerp engraved flowers
interieuradvies Drunen detail calex lampen

Keuken

De keuken is compleet verbouwd. De kleine hoekkeuken is omgetoverd tot een luxe ruime keuken met ziteiland. Ze houden van licht en strak, er is gekozen voor mat witte fronten gecombineerd met houten hoge wand aan de andere kant voor alle apparatuur. Samen met Lichtexpert Keetels uit Nieuwkuijk is er een lichtplan gemaakt voor de woning. In de keuken is gekozen voor functionele spots in het verlaagd plafond en wandarmaturen voor de sfeer. Grappig zijn de persoonlijke en gouden accessoires die overal terug komen in deze woning.

 

Interieuradvies Drunen keuken interieurontwerp goude accessoires
Interieuradvies Drunen keuken interieurontwerp hout wit grijs

Interieuradvies aan huis

Ook zo benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op.

 

Kom in contact