Interieuradvies Den Bosch

Inrichting moderne woning

Hanneke en Martin hebben hun droomhuis gevonden in het rustige Engelen aan de rand van Den Bosch. Maar hoe breng je sfeer en kleur in huis? Wat is de ideale indeling voor de diverse ruimtes in de woning? Hierbij heb ik ze geholpen. Het resultaat een sfeervol en persoonlijk familiehuis!

 

Sfeer in huis 

De woning is groot en des te belangrijker om sfeer te creëren. Na een kennismakingsgesprek ben ik aan de slag gegaan met het maken van moodboards voor elke ruimte; de woonkamer, keuken, eetkamer, slaapkamers en werkkamer. Door de moodboards krijgt de opdrachtgever al wooninspiratie aangerijkt.

 

Ideale indeling woning Den Bosch

Allereerst is het belangrijk om te bekijken welke meubels mee gaan en waar eventueel nieuwe aangeschaft mogen worden. De bestaande design meubels waren destijds met zorg uitgezocht door het stel, deze gaan allemaal mee naar de nieuwe woning. Aangezien ze groter gaan wonen mogen er nieuwe meubels worden aangeschaft.

 

Alle ruimtes van de woning heb ik op schaal ingetekend, ben gaan schuiven met bestaande meubels en heb de ruimtes aangevuld met nieuwe meubels om de ideale indeling te maken.

 

Woonkamer interieuradvies Den Bosch engelen huiskamer stylen design on stock villa vrijstaande woning stylen
Grote woonkeuken groen interieuradvies Den Bosch Engelen stylen eetbank op maat maatwerk studio Henk eettafel

 

 Kleur en stijladvies begane grond

Voor elke ruimte heb ik een moodboard en de indeling gemaakt, aan de hand daarvan ben ik de kleuren voor de wanden gaan bepalen. Op de begane grond heb ik warm grijs, vergrijsd groen en wit toegepast. Deze kleuren passen goed bij elkaar, zo verbind je de woonkamer, leefkeuken en eetkamer met elkaar. 

 

Interieuradvies woonkeuken

De grote woonkeuken mocht nog compleet ingericht worden, hier heb ik gekozen voor een grote eettafel van Studio Henk in combinatie met een lange eetbank op maat. Deze eetbank bied veel zitplek en heb ik doorgetrokken tot bijna het einde van de wand om een plant op te plaatsen. Aan de andere kant van de eettafel is plaats voor 4 stoelen. Hier ben ik gegaan voor een mix van diverse Zuiver stoelen. Dit zorgt voor een speels effect. De lamp boven de tafel is met zorg uitgezocht, een lang model met veel spots voor voldoende licht op tafel. Hier is gekozen voor zwart zodat de kleur van de stalen deuren terug komt.

 

Slaapkamer met schuin dak

 

slaapkamer maatkasten laten maken interieuradvies Den Bosch styling
Slaapkamer hk living stoel interieuradvies Den Bosch Engelen slaapkamer stylen studio k2k

Op de 1e etage had ieder zijn eigen stijlkeuze en dus ook een eigen basiskleur. De ouderslaapkamer heeft als basiskleur oudroze met blauwe accenten in het beddengoed en de aankleding. Vanwege het schuine dak hebben we een kledingkast op maat laten maken van een warme kleur hout, aan de andere kant staat de sfeervolle Rattan Egg stoel van HK Living. De natuurlijke materialen geven warmte aan de slaapkamer. 

De slaapkamer van de dochters zijn totaal verschillend. Door de zolder slaapkamer met schuin dak is de indeling even puzzelen. De oudste dochter heeft gekozen voor een vintage stijl met donkergroen behang en veel 2e hands spullen van Marktplaats. De jongste dochter houdt meer van de kleur ijsblauw, in combinatie met een tropisch wanddoek is dit ook een lichte sfeervolle slaapkamer geworden.

Badkamer

In de badkamer is kleur aangebracht door het toepassen van de groene tegels, dit geeft direct sfeer aan de badkamer.

entree hal interieuradvies Den Bosch Engelen zwart stalen deuren zwarte trap kleuradvies maatwerk kast

Welke kleur trap

Welke kleur kan ik de trap het beste geven? Deze vraag krijg ik ook regelmatig en ook hier is de kleur van de trap belangrijk in deze statige hoge entree. Om de hal een sjieke uitstraling te geven is gekozen voor een donkere kleur. De hal is licht door de vele ramen en gebruik van wit op de wanden.

Ook zo benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op.

Kom in contact