Interieurontwerp Mierlo

Nieuwbouwhuis

Het nieuwbouwhuis van Marc en Inge uit Mierlo is een echt familiehuis met hun 3 kleine kinderen. Ze vroegen mij om een interieurontwerp te maken voor de gehele benedenverdieping. Naast een grote woonkamer en woonkeuken hebben ze een aparte ruimte voor de kinderen om te spelen, afgesloten met 2 mooie schuifdeuren.

 

3D visualisatie begane grond

Omdat zij moeilijk in kunnen schatten hoe hun nieuwbouwhuis er uit kwam te zien heb ik naast het interieurontwerp ook  een 3D visualisatie gemaakt. Dit geeft een goed beeld van hoe de ruimte er straks uit komt te zien, zeker bij een nieuwbouwhuis.

 

Duurzame vloer

Over de gehele benedenverdieping komt een beton grijze marmoleum vloer, zeer praktisch en voor 97% van natuurlijke materialen.

 

Interieurontwerp Mierlo

Qua stijl heb ik gekozen in mijn interieurontwerp voor een Scandinavische stijl met vintage elementen. De verschillende houtsoorten, stoffen banken en behang zorgen voor warmte in huis. Marc en Inge houden van reizen en de natuur dus heb gekozen voor veel groentinten, zowel als kleur op de muur, als in het interieur en planten. Verder hebben ze ruimte op en boven het vintage dressoir voor de souvenirs van al hun reizen.

 

Woonkeuken

De keuken is afgescheiden van de woonkamer door middel van zwart stalen deuren. Dit doorbreekt de grote ruimte. Voor het speelse effect heb ik  in de woonkeuken verschillende stoelen rond de boomstam eettafel geplaatst en erboven 4 verschillende lampen op verschillende hoogtes.

 

Speelkamer

In het interieurontwerp heb ik de garage gedeeltelijk betrokken bij het woongedeelte. Hier heb ik een sfeervolle speelkamer gecreëerd voor de 3 kleine kinderen uit Mierlo. Belangrijk is veel opbergruimte voor al het speelgoed, tegen de grote wand heb ik dan ook een grote kastenwand geplaatst met aansluitend een zithoek om lekker te lezen. Aan de andere kant heb ik een tafel geplaatst met banken zodat er veel vriendjes kunnen aanschuiven.

 

Ook zo benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op.