Interieurontwerp Mierlo

Nieuwbouwhuis

Het nieuwbouwhuis van Marc en Inge uit Mierlo wordt een echt familiehuis met hun 3 kleine kinderen. Ze vroegen mij om een interieurontwerp te maken voor de gehele benedenverdieping, inclusief 3D visualisatie. Naast een grote woonkamer en woonkeuken hebben ze een aparte ruimte voor de kinderen om te spelen, afgesloten met 2 mooie schuifdeuren.

Duurzame vloer

Over de gehele benedenverdieping komt een beton-grijze marmoleumvloer, zeer praktisch en voor 97% van natuurlijke materialen.

Interieurontwerp Mierlo

Qua stijl heb ik gekozen voor een Scandinavische stijl met vintage elementen, de verschillende houtsoorten, stoffen banken en parketbehang zorgen voor warmte in huis. Marc en Inge houden van reizen en de natuur dus heb gekozen voor veel groentinten, zowel als kleur op de muur, als in het interieur en planten. Verder hebben ze ruimte op en boven het vintage dressoir voor de souvenirs van al hun reizen. Voor het speelse effect heb ik verschillende stoelen rond de tafel geplaatst en erboven 4 verschillende lampen op verschillende hoogtes. Ook zo benieuwd naar het eindresultaat van dit interieurontwerp? De echte foto’s volgen…