Interieuradvies Drunen

Slaapkamer

De slaapkamer is voor iedereen een belangrijke plek in huis. Hier moet je je prettig voelen en hier wil je tot rust komen. Deze slaapkamer was vrijwel helemaal wit met een groene muur achter het bed. Daar mag dus wel wat meer sfeer in aangebracht worden.

Stylingadvies

 Het uitgangspunt is het Luipaarden behang van Cole & Son, dat geeft meteen een statement in de slaapkamer.

 

 Kleuradvies

Om een knus gevoel in de slaapkamer in Drunen te creëren heb ik donkere tinten toegepast. De blauw grijze kleur James van duurzaam verfmerk Fairf past perfect bij het behang. Om de kamer naast koele kleuren ook wat warmte mee te geven heb ik gekozen voor een okergele accentkleur.

 

Duurzaam interieur

Bij dit interieurplan is het uitgangspunt de bestaande meubels, een duurzame keuze. Om de meubels een andere uitstraling te geven heb ik de handgrepen van de lades vervangen door leren handgrepen. Eenvoudig zelf gemaakt van een oude riem. De bamboe hanglamp, het grijze en okergele plaid komen van Marktplaats. Het dekbedovertrek “Graphite” van Damai, is gemaakt van bio-satijn en duurzaam geproduceerd. 

 

Groen in de slaapkamer

Ik ben gek op groen in huis dus ook in de slaapkamer. Het is schijnbaar ook nog eens hartstikke gezond! Planten hebben namelijk een reinigend effect op de lucht in de ruimte en geven daarnaast zuurstof af.