Interieurontwerp Drunen

Huiskamer

Het was een leuke uitdaging om in dit bestaande woonhuis een ruimtelijk gevoel te creëren. Alleen al door een andere opstelling van de keuken is het een totaal ander huis geworden.

 

Verbouwing

De keuken was eerder in een L opstelling geplaatst met een muur waardoor de ruimte in 2en werd gesplitst. Door de keuken in de lengte te plaatsen krijg je een veel ruimtelijker gevoel. De muur midden in de ruimte is weg, er is weer zicht op de tuin vanaf de bank. De eettafel staat in de keuken waardoor er in de huiskamer meer ruimte ontstaat. De ruimte is ook veel lichter door deze praktische indeling.

Interieurontwerp Drunen

 

Een bewuste keuze zijn de twee verschillende kasten met staal en hout, die de lange muur breken. En zie je de groene stoel? Daar viel ons oog op in Zweden. Via vrienden is de stoel uiteindelijk bij ons terecht gekomen. Dat maakt een interieur persoonlijk. Als eyecatcher de booglamp en IXXI wandbekleding.

 

Duurzame vloer

De beton-grijze marmoleumvloer is zeer praktisch en voor 97% van natuurlijke materialen. Een duurzame keuze!

 

Raambekleding

Voor de raambekleding heb ik gekozen voor witte jaloezieën, stijlvol en verminderd inkijk van de straat. een goede basis voor een Scandinavisch interieur. De gordijnen zorgen voor warmte en geluidsdemping in de ruimte.

 

Familiehuis

Door de open indeling en het vele groen is het een fris en rustig familiehuis geworden. Welkom!