duurzame hanglamp Tolhuijs Design

Duurzame hanglamp met een verhaal! Mijn missie met Studio K2K is o.a. om jullie kennis te laten maken met mooie duurzame Nederlandse interieurmerken. Mensen met dezelfde visie, die iets goed willen doen voor de aarde en aan de toekomst denken.

Duurzaam sociaal Design

In dit blog wil ik jullie laten zien hoe mooi de duurzame hanglamp HOOK’d van Tolhuijs Design op verschillende vlakken is. Tolhuijs staat voor Duurzaam Sociaal Design met een verhaal! Dit merk is zeker één van mijn favoriete duurzame interieurmerken, hun producten verwerk ik dan ook graag in mijn interieurontwerpen. Ze maken industrieel design wat er heel gaaf uitziet en ook nog eens op een eerlijke manier geproduceerd is.

Duurzame hanglamp tolhijs design interieurontwerp drunen
duurzame hanglamp woonkamer interieuradvies Drunen

Upcycled Dutch Design

Jaarlijks worden er miljoenen “poedercoat-ophanghaakjes” bij het vuil gegooid, deze haakjes zijn maar eenmalig te gebruiken. De verkoperde haakjes krijgen een mooi verloop door de kleur die op dat moment door de coaterij gebruikt wordt.

Tolhuijs verzamelt deze afvalhaakjes bij hun samenwerkende partners. In een sociale werkplaats laten ze hier prachtige lampen van maken. Met hun zelfontwikkelde stapel systeem worden de lampen naar het magazijn vervoerd waar ze weer door een andere sociale werkplaats worden ingepakt. Daarna worden ze verzonden naar de enthousiaste klanten. Dutch design met een lang verhaal!

duurzaam interieuradvies drunen
upcycled duurzaam design den bosch

Duurzame hanglamp HOOK’d

De duurzame hanglamp HOOK’d is verkrijgbaar in koper met verloop naar wit of zwart. Deze industriële Design lamp is verfijnd door zijn smalle haakjes en staat sfeervol in ieder interieur. Deze upcycled lamp heeft niet iedereen in huis hangen, dat maakt jouw interieur verantwoord en persoonlijk. HOOK’d is in prijs verlaagd naar 239 euro.

De 3 kenwaarden van Tolhijs Design

Dutch Design

Tolhuijs Design denkt omgekeerd! Ze kijken naar het afvalmateriaal wat beschikbaar is en ontwerpen daarmee een nieuw product. Ontwerpen uit noodzaak. 

Afval Materialen

Elke dag wordt er door fabrieken bruikbaar materiaal weggegooid. Het transformeren van afval naar een product met een betere functie wordt upcycling genoemd. Bij Tolhuijs doen ze niet anders.

Sociale Productie

De producten worden gemaakt in gevangenissen en sociale werkplaatsen. Zo proberen ze mensen te helpen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

interieurontwerp Drunen duurzaam upcycled interieur
Interieurontwerp Drunen

Ben jij nu ook zo enthousiast geworden over de producten of specifiek de hanglamp Hooked van Tolhuijs Design? Hoe gaaf is het als je in je directe leefomgeving een steentje bij kan dragen, hoe klein het ook is.

Deze producten kun je via Studio K2K bestellen, stuur een mail naar info@studiok2k.nl voor meer info.

(Duurzaam) interieurontwerp op maat

Kun jij wat interieuradvies gebruiken bij de styling van jouw tuinkamer of loungehoek? Neem gerust contact op via onderstaand contactformulier en ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek.

 

10 + 3 =