huiskamer interieuradvies interieurontwerp binnenhuisarchitect drunen heusden waalwijk

Wat leuk deze samenwerking met het duurzame Zweedse verfmerk Moose Färg! Paar maanden geleden ontving ik een mail van dit duurzame verfmerk nadat ze Studio K2K interieuradvies gevonden hadden op Google. Of ik een gaaf DIY-project kon bedenken met hun duurzame houtverf. Jazeker heel graag!

DIY-tuinproject met duurzame verf

Paar weken geleden ben ik aan de slag gegaan met schuren en verven. Mijn eigen tuinhuis was wel toe aan een duurzame opknapbeurt. Eerst moest er flink gepoetst en geschuurd worden voordat ik aan de slag kon met de duurzame houtverf van Moose Färg.

 

duurzaam interieuradvies drunen
duurzaam Zweeds verfmerk interieuradvies Drunen

Schilder jouw tuinhuis, schuur of schutting

Deze houtverf kun je gebruiken voor alle houtsoorten zowel buiten als binnen. Het voordeel van deze duurzame verf is ook dat de houtstructuur behouden blijft, ademend en dekt gemakkelijk. Vormt geen afdekkende film zoals gewone verf, smeert makkelijk uit. Perfect om je houten huis, tuinhuis, blokhut, schuur, schutting of meubels te schilderen.

duurzaam interieuradvies drunen
duurzaam Zweeds verfmerk interieuradvies Drunen

Matte Zweedse houtverf en kleuradvies

Er is natuurlijk geen land ter wereld waar men beter weet hoe je hout moet behandelen dan in Zweden. Men bouwt er al generaties huizen van hout. Er heerst een wisselend en grimmig klimaat. Moose Färg is gebaseerd op het fraaie Zweede kleurenpallet. Het meest typerend is het Zweeds rood, een prachtig dieprood welke net als de zwarte beits wordt gekleurd met aardpigmenten. Zit jouw kleur er niet bij? Ze mengen graag de juiste kleur voor je.

 

duurzaam interieuradvies drunen
Interieurontwerp Drunen

Duurzaam stylen buitenkamer

Zoals jullie vast al weten koop ik nagenoeg al mijn meubels en accessoires via Marktplaats. Ook voor dit Blog ben ik op Marktplaats gaan zoeken naar mooie items. Zo heb ik de hangstoel, bijzettafels, lichtsnoer, plaid en alle sierkussen gevonden op marktplaats, Diverse sierkussens zijn van het Nederlandse merk HK-living. Door verschillende maten, motieven en kleuren te combineren ontstaat er een sfeervol geheel. De grote houten salontafel is van duurzaam merk Spoinq uit Waspik.

Duurzaam Zweeds verfmerk

Wat hang ik mijn naam graag aan dit mooie duurzame Zweedse merk!

Ben jij nu ook zo enthousiast geworden over de houtverf van Moose Färg? Hoe gaaf is het als je dan in je directe leefomgeving een steentje bij kan dragen, hoe klein het ook is. De duurzame verfproducten zijn verkrijgbaar op de webite van Moose Färg of te bestellen via Studio K2K.

Interieuradvies Waalwijk duurzame verf

Interieurontwerp op maat

Kun jij wat interieuradvies gebruiken bij de styling van jouw tuinkamer of loungehoek? Neem gerust contact op via onderstaand contactformulier en ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek.

 

7 + 10 =