Interieurontwerp Waalwijk

Huiskamer

Bij de huiskamer van Martijn en Chantal ben ik in mijn interieurontwerp uitgegaan een industriële en Scandinavische sfeer. Omdat zij moeilijk in kunnen schatten hoe de ruimte straks eruit komt te zien heb ik het interieurontwerp ook uitgewerkt in 3D.

 

Interieurontwerp Waalwijk

De bestaande  eikenhouten vloer voorzie ik van Greywash om een lichtere, grotere en frissere uitstraling te bewerkstelligen. De natuur speelt bij hen een grote rol. Dat betekent dat ik veel natuurlijke materialen toepas. Als eyecatcher in de woonkamer kies ik voor het bomenbehang van Cole & Son.

 

Kleuradvies

Ook bij het kleuradvies ga ik voor natuurlijke tinten, ik heb gekozen voor een grijs/groene kleur van Flexa. Daarnaast een warme grijstint om het geheel rustig te houden. De kleur zwart gebruik ik voor de accessoires, als tegenhanger van de zachte kleuren.

 

Kast op maat

Om de ruimte naast de inbouwkast optimaal te benutten heb ik gekozen voor een kast op maat. Omdat de woonkamer niet al te groot is heb je minimaal ruimteverlies en optimaal opbergruimte.

 

 

Meubelsadvies

Relaxen doen Martijn en Chantal graag samen met de kinderen, vandaar dat ik kies voor twee zitbanken bij de houtkachel. De zwarte stalen wandplank en kandelaars zijn van gerecycled reststaal. Een duurzame oplossing! Deze geven de woonkamer een stoere industriële look.