mei 16, 2019

Mijn allereerste binnenkijker, persoonlijk vind ik het altijd leuk om bij mensen binnen te kijken. Vraag me altijd af hoe anderen hun huis inrichten, welke combinaties ze maken en wat voor kleuren ze gebruiken. Met deze blogs wil ik jullie laten zien hoe leuk het is om het interieur van anderen te bekijken en meer te weten over de mensen die er wonen. Er komen ook verschillende interieur stijlen aan bod. Alle foto’s maak ik zelf, een mooie aanvulling op mijn portfolio.

Binnenkijken

Afgelopen zaterdag ben ik op de fiets, samen met statief, camera en bos bloemen op pad gegaan naar een jong stel in Waalwijk. Ze hebben net een nieuw huis gekocht, tijdens de eerste bezichtiging was het meteen raak. Ze vielen voor de ruime huiskamer, het vele licht en de aparte eetkamer.

 

Nieuw interieur

Aan het huis zelf hebben ze niet veel veranderd. Er lag al een mooie grey-wash eikenhouten vloer, de muren strak gestuukt en er stond een hoogglans witte keuken met natuurstenen blad. De basis was er. Voor de inrichting zijn ze op pad gegaan, hun vorige huis was een stuk kleiner dus er mocht echt nog wel wat bij aan meubilair. Qua stijl zijn ze voor basic industrieel gegaan. Natuurlijke, lichte kleuren en materialen gecombineerd met stoer zwart staal en steigerhout. Bijzonder is het dierenvacht behang in de eetkamer, dit brengt sfeer en warmte naast de hoogglans keuken.

Verantwoord eten

De bewoners houden van lekker en verantwoord eten, ze koken het liefst elke avond zelf. Ze nodigen dan ook graag vrienden uit om gezellig te komen eten. De open keuken verbindt de huiskamer met de eetkamer.

 

Voel je thuis

Beide werken ze hard en zijn veel weg. Belangrijk voor ze is het “thuis” gevoel, na een drukke dag tot rust komen in je eigen huis. Dit komt vooral door het natuurlijke kleurgebruik, strakke interieur en geen overvloed aan spullen. Het huis is netjes opgeruimd en dat zorgt voor rust in je hoofd. Kortom een plek om heerlijk te ontspannen.

Persoonlijk interieuradvies

Ik ben blij dat ik dit huis heb mogen delen met jullie.

Ga je ook verhuizen, verbouwen of ben je toe aan een nieuw interieur? Ik kom graag bij je langs voor persoonlijk advies, vul onderstaand contactformulier in voor meer info.

 

15 + 3 =